ArchitectenPunt


Het ArchitectenPunt is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend platform binnen de bouwsector. Via een combinatie van gedrukte bladen en ons online platform informeren wij (interieur)architecten, interieurbouwers, meubelmakers, ontwerpers, projectontwikkelaars, bestekschrijvers, woningcorporaties en grote en kleine bouwondernemingen in Nederland en België.


Bladen


ArchitectenPunt magazine

Het ArchitectenPunt magazine is als een van de eerste uitgaven van XYTO Media inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend magazine voor architecten, projectontwikkelaars, bestekschrijvers, woningcorporaties en grote bouwondernemingen.

In het ArchitectenPunt magazine vindt men informatieve en prikkelende artikelen gevoed door alle lagen in de branche, van kennisinstituut tot uitvoerder. Het ArchitectenPunt magazine verschijnt tweemaal per jaar in een oplage van 10.000 exemplaren.

ArchitectenPunt jaarboek

Het ArchitectenPunt jaarboek is een boekwerk vol product-, project- en leveranciersinformatie van leveranciers die ook deelnemen op het ArchitectenPunt platform. Het boekwerk verschijnt jaarlijks in januari en wordt in een oplage van 10.000 exemplaren verstuurd.

ArchitectenPunt, interieur stijlgids

In september 2018 verschijnt de eerste editie van het ArchitectenPunt, de interieur stijlgids. Dit tweejaarlijkse magazine wordt in een oplage van 8.000 exemplaren verstuurd naar interieurarchitecten, ontwerpers, interieurbouwers, meubelmakers en toeleveranciers uit de interieurbranche.

Wilt u een van onze titels ontvangen?

Laat hier uw contactgegevens achter.


Online


Het succes van het magazine heeft geresulteerd in een online informatief platform: architectenpunt.nl.

Dit platform herbergt een up-to-date leveranciersindex met product- en projectinformatie en een overzicht van aannemers die duidelijk hun sporen hebben verdiend. Het platform publiceert daarnaast inhoudelijke en korte artikelen waarin bouw gerelateerde bedrijven en leveranciers hun (nieuwe) producten introduceren (spotlights).

Wilt u uw verhaal doen in het ArchitectenPunt of aanwezig zijn op het platform? Neem contact op met onze media adviseurs Nicole Muileboom, Anja Heesbeen, Benjamin Rog of Sabrina Stienen.


Hieronder de voordelen van ons platform:

  • Up-to-date leveranciersindex
  • Uitgebreide aannemersinformatie
  • Bekend in Nederland en België