ArchitectenPunt Interieur


Het ArchitectenPunt Interieur is een platform, bestaande uit een magazine dat zich richt op interieurarchitecten, stilisten, interieur bouwers, meubelmakers, decorateurs, projectinrichters en toeleveranciers uit de branche. Het magazine staat vol met inhoudelijke interviews met professionals uit de branche; interieurarchitecten, interieurstylisten, interieurontwerpers en opleiders. Ook werkt het ArchitectenPunt Interieur samen met meerdere branche -en beroepsverenigingen, zoals BNS Crisp. Dit magazine verschijnt twee keer per jaar, in een oplage van 8.000 exemplaren, met iedere keer een vast thema waar deze belangrijke professionals en beroepsverenigingen op ingaan.


Edities


Interieur Stijlgids

De interieur stijlgids verschijnt twee keer per jaar. Bij elke uitgave wordt er een specifiek onderwerp uitgelicht waar de branche- en beroepsvereniging, interieurarchitecten, stilisten, interieurbouwers hun kijk en expertise op los laten. Op deze manier wordt de doelgroep op een interessante en verfrissende wijze geïnformeerd.

Het magazine wordt in een oplage van 8.000 stuks naar interieurarchitecten, stilisten, meubelmakers, interieurbouwers, decorateurs, projectinrichters en toeleveranciers uit de branche op naam verstuurd.

Edities

In elke editie van de ArchitectenPunt Interieur stijlgids werken we met een aantal vaste content partners samen, dit zijn onder andere:

  • BNS Crisp – beroepsvereniging voor de interieurstilisten;
  • ETC Design Center – het inspiratiecentrum voor het hogere segment consument en interieurarchitect.

Partijen

Door met deze partijen samen te werken heeft de ArchitectenPunt Interieur stijlgids vanuit belangrijke spelers uit de markt een goede kijk op de actualiteit. Maar ook laten we bijvoorbeeld interieurarchitecten aan het woord, dit zijn onder andere geweest:

  • Osiris Hertman
  • Michiel de Zeeuw

Wilt u een van onze titels ontvangen?

Laat hier uw contactgegevens achter.


ArchitectenPunt Interieur platform


Het interieur platform bevat onder andere de fabrikantenindex, spotlights (online artikelen), blogs, digitaal magazine, event en social media communicatie.

Op dit platform is het voor de interieurarchitect mogelijk om direct inspiratie op te doen van de fabrikanten/leveranciers. Maar ook om direct de juiste productinformatie te vinden voor hun projecten. Op deze manier is het voor de doelgroep mogelijk om 24/7 in contact te zijn met de doelgroep.