Rotterdam in ontwikkeling


XYTO Media en de gemeente Rotterdam willen Nederland laten zien hoe Rotterdam zich ontwikkelt. XYTO Media werkt op dit moment hard aan ''Rotterdam in Ontwikkeling'', een magazine dat tot stand komt in samenwerking met stadsontwikkeling Rotterdam.


Rotterdam is een stad om trots op te zijn en dat willen we laten zien. Deze mooie stad is volop in ontwikkeling en vol ambitie.

“Rotterdam in Ontwikkeling” is een fullcolour magazine dat het accent legt op ruimtelijke ontwikkeling, vastgoed, kennis, cultuur, wonen, werken, winkelen, toerisme, sport en human interest.

Een uitgave vol aansprekende verhalen, met als doel het bedrijfsleven, de overheid en de consument te laten zien hoe Rotterdam zich ontwikkelt tot de stad van Nederland.

Bestuurders vertellen in een persoonlijk interview over de plannen, ambities en vooruitgang van de stad.

De wethouders dhr. B. Kurvers en dhr. A. Bonte (duurzaamheid en energietransitie) komen aan het woord. U kunt samen met deze namen ook verschijnen in “Rotterdam in Ontwikkeling'' en laten zien wat u voor ''Rotterdam in Ontwikkeling'' betekent.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: duurzaamheid, innovatie, economisch klimaat, vergroening van de stad, vestigingsklimaat, werkklimaat, woningbouw en de energietransitie.

Alle zakelijke relaties van de gemeente Rotterdam ontvangen een exemplaar. Verder verspreiden we het magazine binnen ons landelijk bestand, dat bestaat uit de politieke top, de ambtelijke top, projectontwikkelaars, beleggingsmaatschappijen, architecten, G30-gemeenten en bouwers.

Totale oplage 5.000 exemplaren.
De 4e editie van Rotterdam in ontwikkeling verschijnt in maart 2023.