KlussersPunt


Het KlussersPunt jaarboek is de klussersgids voor kleine zelfstandige klus- en installatiebedrijven.

Het KlussersPunt magazine is een handige gids waarin veel over noviteiten van diverse leveranciers te lezen zijn. Op deze manier zorgt KlussersPunt ervoor dat het interessant is voor de zelfstandige klusser. Interessante artikelen en mooie aanbiedingen zijn per productgroep ingedeeld zodat de lezer snel door kan bladeren naar het gedeelte dat voor hun belangrijk is.

In elke editie blikken fabrikanten terug op het afgelopen jaar en kijken ze vooruit naar wat er aan zit te komen voor dat aankomende jaar. Tevens wordt er in het magazine aandacht gegeven aan de VLOK, zij zorgen voor mooie inhoudelijke en actuele content. Verder worden er in de edities van KlussersPunt door fabrikanten zelf handige tips en feitjes gedeeld voor de doelgroep. Op deze manier maakt KlussersPunt een verschil voor de zelfstandige klusser.


KlussersPunt jaarboek


Het KlussersPunt magazine verschijnt één keer per jaar, altijd in januari. Het magazine wordt op naam verstuurd naar 10.000 erkende klusbedrijven, installateurs, aannemers en bouwbedrijven.


KlussersPunt Platform


Het KlussersPunt platform is een fabrikantenindex voor bedrijven in de klusbranche. Dit platform is specifiek gericht op klusbedrijven, installateurs, aannemers en bouwbedrijven. Door middel van de online artikelen die geplaatst worden, blijft de doelgroep op de hoogte van de veranderingen in de markt.

Als fabrikant zijnde is het mogelijk om onbeperkt projecten, productspecificaties en agenda items toe te voegen. Op deze manier wordt het naast de jaarlijkse uitgave mogelijk om continu zichtbaar te zijn voor de doelgroep.

Wilt u uw verhaal doen in het KlussersPunt of aanwezig zijn op het platform? Neem contact op met een van onze media adviseur Benjamin Rog.


Hieronder de voordelen van ons platform:

  • Up-to-date leveranciersindex
  • Uitgebreide aannemersinformatie
  • Bekend in Nederland en België