KlussersPunt


KlussersPunt is ontstaan als leveranciershandboek voor de zelfstandige klusser. In 2016 en 2017 stond deze gids vol informatie vanuit branchevereniging VLOK, Stichting STABU en toeleveranciers voor de bouwsector. Inmiddels is het KlussersPunt uitgegroeid tot een volwaardig platform onder de zelfstandige klusser. Steeds meer leveranciers sluiten zich bij ons aan om via ons jaarboek en online platform de zelfstandige klusser te informeren met product- en projectinformatie.


KlussersPunt jaarboek


Het KlussersPunt Jaarboek is een boekwerk vol product-, project- en leveranciersinformatie van leveranciers die ook deelnemen op het KlussersPunt platform. Het boekwerk verschijnt jaarlijks in januari en wordt in een oplage van 10.000 exemplaren verstuurd.


KlussersPunt Platform


Het succes van het magazine heeft geresulteerd in een online informatief platform: klusserspunt.nl.

Dit platform herbergt een up-to-date leveranciersindex met product- en projectinformatie en een overzicht van klusbedrijven. Het platform publiceert daarnaast inhoudelijke en korte artikelen waarin bouw gerelateerde bedrijven en leveranciers hun (nieuwe) producten introduceren (spotlights).

Wilt u uw verhaal doen in het KlussersPunt of aanwezig zijn op het platform? Neem contact op met een van onze media adviseur Benjamin Rog.


Hieronder de voordelen van ons platform:

  • Up-to-date leveranciersindex
  • Uitgebreide aannemersinformatie
  • Bekend in Nederland en België